Waterglijbanen en waterspelen op de camping

Een zeer groot waterpark met glijbanen en verwarmde zwembaden op camping Les Jardins de La Pascalinette...

Ontdek in La Londe-les-Maures, op nog geen steenworp afstand van Porquerolles in de baai van Hyères, dichtbij Le Lavandou en Bormes-les-Mimosas, het enige waterpark op een camping in de Var vlakbij de Méditerranée met waterglijbanen en waterspelen!

In plaats van jeu-de-boulesbanen , een waterpark van 2000 m² rondom een groot verwarmd zwembad en een apart peuterbad : 2000 m² waterplezier!

Twee geweldige waterglijbanen met in totaal 4 afdalingen: 3 rechte en een met een loop… sensatie gegarandeerd!

Een apart speelterrein met wateractiviteiten voor de hele familie: kinderen, jongeren en volwassenen. Dat wordt lachen!

Verwarmd zwembad +  peuterbad + waterglijbanen met 4 afdalingen + waterspelen (dubbele waterkanonnen, watersproeiers, waterjets…).

In het verwarmde peuterbad bij het grote zwembad: een waterfontein voor de allerkleinsten!

Het enige waterpark dat toegankelijk is voor mensen met een geestelijke of lichamelijke beperking: behalve het verwarmde zwembad zijn ook de waterspelen geheel toegankelijk voor mensen met een lichamelijke of andere beperking (de camping beschikt bij het zwembad over een gehandicaptenlift).

Nog meer nieuws!

Uw 4-sterrencamping heeft het sanitair van Mirtan geheel vernieuwd: douchecabines met wasbak, familiedouches, babykamer.

Het hele interieur ging op de schop en werd opnieuw opgebouwd in aantrekkelijke warme kleuren. Thans kunt u beschikken over:

Een nieuwe babykamer,

Buiten in de centrale patio, de was- en afwasbakken, binnen de wasmachines, alle toiletten, en de twee cabines voor mensen met een beperking!

Fijne vakantie op onze 4-sterrencamping!

En veel glijplezier in het waterpark!