Ontdek de ingerichte tenten CocoSweet®!

Een vooraf ingerichte tent? En ook nog eens volledig uitgerust? Ja, dan kan!

En het mooie is, alles is er al: de tent is opgezet en ingericht, je komt aan en… je vakantie begint meteen!

Een voordelige en originele accommodatie voor 4 personen

Houd je van kamperen en heb je geen zin om zelf je tent op te zetten? Houd je van een vakantie op een camping in de natuur en wil je het echte kampeergevoel beleven, maar dan zonder de ongemakken van het opzetten van de tent? Wil je comfort met wel het avontuurlijke gevoel van slapen in een tent? Dan hebben wij de oplossing voor jou! De Coco Sweet ® tenten zijn al opgezet en volledig ingericht, wat jou een hoop tijd bespaart en veel comfort biedt!

De kinderen passen zich makkelijk aan tijdens de vakantie en jij gaat het comfort van een echt bed waarderen, terwijl je geniet van het overnachten in een origineel verblijf tegen een lage prijs aan de Côte d’Azur. In de ouderslaapkamer is er een tweepersoonsbed en in de tweede slaapkamer zijn er twee bedden van 80 x 190 cm. Zo kan het hele gezin van de eerste tot de laatste dag volop kunnen genieten van de vakantie onder de Provençaalse zon.

Ingerichte tent op camping aan de Côte d’Azur

Vakantie zonder grenzen dankzij onze ingerichte en instapklare tenten!

Gun jezelf een originele en leuke vakantie op een 100% natuurcamping! Onze Coco Sweet® tenten zijn gemeubileerd, geïsoleerd, veilig en bieden je het gevoel van een verblijf in een tent, plus het comfort van een stacaravan! Kamperen en volop genieten van je vakantie, dat is toch de droomformule voor je volgende kampeervakantie aan zee in de Provence? Niks meer gedoe met en discussies over het opzetten en afbreken van de tent, terwijl de kinderen graag in het zwembad willen springen! Geen overladen aanhangers of overvolle autokoffers meer! Hier is alles voorzien, ook in de keuken:

Zie je? We zeiden het je al, alles is al voorzien! 😉

Ingerichte tent op camping
Camping in de natuur met ingerichte tenten voor bijzondere overnachtingen

Ruime plekken om je vakantie groots te vieren!

Omdat onze ingerichte tenten ideaal liggen op halfschaduwrijke staanplaatsen, heb je de keuze om te ontspannen in de schaduw in je eigen kleine tuin of te loungen op een ligbed onder de Provençaalse zon terwijl je naar het getsjirp van de krekels luistert…

Wist je dat de regelgeving een minimale oppervlakte van 80 m² voor kampeerplaatsen heeft bepaald? Bij ons vallen de buren je niet lastig, want op camping Les Jardins de La Pascalinette ® staan ​​de tenten op percelen van gemiddeld… 110 m²! Dat is dus fijn ontspannen met volledige privacy!

Buiten kan je zelfs genieten van eigen privéterras, waarop een tafel, stoelen, ligbedden en voor de lunch een kleine plancha aanwezig zijn. Hoe lijkt je dat? Je kan natuurlijk ook heel goed terecht voor de lunch in het restaurant van de camping en jezelf trakteren op een heerlijke salade of de altijd wisselende suggestie van de chef?

Het enige dat je hoeft mee te nemen is je zwemkleding om te genieten van alle activiteiten en animatie op de camping en het geweldige waterpark dat er is. Niet minder dan 2.000 m² waterpret met ontspanning voor jong en oud. Vier rodelbanen, vier verwarmde zwembaden, waarvan twee zelfs uitgerust met bubbelbaden om eens ​​heerlijk in te ontspannen met z’n tweeën of lekker alleen natuurlijk… een kinderbad voor de kleintjes en ook een grote waterspeeltuin om lekker te spetteren en af ​​te koelen. Dat is vakantie vieren op z’n best op camping Les Jardins de La Pascalinette ® in La Londe aan de Côte d’Azur. Wat wil je nog meer?!

Wil je je volgende verblijf bij ons alvast boeken? Klik dan hier!