Duiken: proefduik in het zwembad van de camping !

Zwembad: in het grote verwarmde zwembad van het waterpark van in totaal 2.000 m², kun je nu op een nieuwe activiteit proberen, namelijk een proefduik! En dat op je eigen camping in Zuid-Frankrijk!

Ontdek van begin juli tot de week van 31 augustus deze nieuwe wateractiviteit in het zwembad van je camping aan de kust.

Ontdek het duiken met een proefduik in het zwembad op de camping
Een proefduik in het zwembad

Met deze proefduiken kan je in een veilige omgeving vertrouwd raken met het duiken. In het grote verwarmde zwembad van de camping kan je de basistechnieken leren. De proefduiken worden gegeven door een team van duikprofessionals van onze partner: DUNE La Londe.

Misschien wordt dit wel het begin van een nieuwe hobby voor jou! En krijg je de kans om zo de schatten van de Middellandse Zee te ontdekken. En dat allemaal op je camping in de Provence!

Vervolgens kan je met een duikclub rondom Camping Les Jardins de La Pascalinette® prachtige duiklocaties ontdekken: de wrakken rond de Îles d’Or (de Donator en de Grec tussen Porquerolles en Port-Cros), de Barge ten noordwesten van Port-Cros, het eilandje Gabinière in Port-Cros met zijn tandbaarzen, enz …

Duiken bij Porquerolles

Deze proefduiken worden elke maandag tegen het einde van de middag georganiseerd in het zwembad en de activiteit is toegankelijk voor iedereen. Voorwaarden: leeftijd vanaf 8 jaar (en voor kinderen is er een verplichte aanwezigheid van de ouders vereist), toegangsprijs € 1,-.

Tijdens deze proefduiken blijven de andere zwembaden en glijbanen op de camping uiteraard geopend voor onze overige campinggasten!