Voordelige camping en aanbiedingen voor een vakantie in de Provence

Let op: VOORDEEL in zicht! Zei er iemand “korting op de verhuur van een stacaravan aan zee met alle comfort op een 4 sterrencamping aan de kust in de Provence”?

Als je van plan bent om in het voorjaar of tijdens de eerste helft van september te kamperen in het zuiden van Frankrijk, mis dan onze SUPER AANBIEDING VAN DIT MOMENT niet!

Ben je er klaar voor om ons geweldige aanbod van ‘7=6’ te ontdekken?

Oftewel, boek een hele week en krijg 1 nacht gratis!

…Ja, ja, je leest het goed! Je kan een extra nacht bij ons doorbrengen zonder die te hoeven betalen. Nog meer genieten van je verblijf van een week of meer op een natuurcamping met heerlijk waterpark! De twee verwarmde zwembaden, het peuterbad, de vier waterglijbanen en de talrijke waterspelletjes (zoals dubbele waterkanonnen, wateremmers, waterjets en waterbrug) gaan de hele familie een hoop plezier brengen, van groot tot klein en van jong tot oud. Op de 4-sterren camping La Pascalinette ® tussen Hyères en Le Lavandou aan de Côte d’Azur, garanderen wij je een ontspannende vakantie midden in de natuur!

Waterspelletjes in het zwembad om met het hele gezin van te genieten.
Een verfrissing tijdens het vermaak!

Ontspannen, je weer opladen en vooral veel plezier hebben!

Een volle week vakantie, dat is een ideale tijd om eens goede en nieuwe energie op te doen, je hoofd leeg te maken en allerlei activiteiten en animaties op de camping te ontdekken. Doe eens wat anders dan je gewend bent! Want op de 4-sterren camping La Pascalinette ® in La Londe-les-Maures gaat het niet alleen om luieren op een ligbed, het is ook:

Dit alles in de bijzonder mooie en groene omgeving waarop de camping ligt. De begroeiing op ons terrein is echt uitzonderlijk, met vele bijzondere plantensoorten. Het is onze grote trots om onze camping hier te mogen hebben. En via onze Décou’Verte Trail kan jij ook de schoonheid van de natuur in de Provence ontdekken. Ons botanische pad is een activiteit die uniek is voor onze camping. Hier ga je ongetwijfeld een hoop plantensoorten rkennen!

Kortom, er worden altijd allerlei activiteiten en amusement georganiseerd om aan deel te nemen. En omdat er zo’n grote keus is, is er altijd wel iets dat bij jou past op het moment dat jij het wilt.

Groot en klein hebben volop pret tijdens de schuimparty op de camping.
Schuimparty op de camping

Ontdek samen met ons het zuiden van de Provence:

Of je nu houdt van een sportieve vakanties of meer voor de cultuur gaat, of juist eens de lokale gastromie wilt gaan proeven, het receptieteam van de camping staat altijd klaar om je vragen beantwoorden. Zij weten precies waar de leukste en mooiste plekjes langs de Cote d’Azur te vinden zijn. Op onze website vind in de rubriek “Nos Coins de Paradis ®” een overzicht van de plaatsen die je zeker gezien moet hebben tijdens je vakantie aan de Côte d’Azur. Deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt. Neem gerust een kijkje en stel je eigen ideeën voor!

Ken je Hyères en de Îles d’Or (de Gouden Eilanden) nog niet? Wil je gaan wandelen, fietsen of zelfs paardrijden op de paden van het binenland van de Provence? Voor de duikliefhebbers zijn er de onderwaterpaden van de regio die je zeker ook moet gaan ontdekken. Vanaf onze camping zijn al deze activiteiten binnen korte tijd te bereiken. Of je nu de voorkeur geeft aan de kust of aan het binnenland, aan populaire badplaatsen of ruigere baaien, dankzij de fantastische ligging hier in Zuid-Frankrijk van onze 4-sterrencamping, kunnen wij zo’n beetje aan al je toeristische wensen voldoen! Want laten we niet vergeten dat vakanties ook gemaakt zijn om er even tussenuit te zijn!

Îles d’Or bij Hyères met de paradijselijke stranden.
Een stranddag op het eiland Porquerolles

Maak gebruik van deze geweldige aanbieding op onze voordelige camping om met vrienden of met de hele familie te verblijven!

Op camping Les Jardins de La Pascalinette ® bieden we verschillende soorten huuraccommodaties aan. Vakantiewoningen voor je eigen gezin to accommodaties voor een groep van maximaal 10 personen:

Vakantie voor max. 10 personen in een luxe stacaravan met privé bubbelbad op camping aan de Côte d’Azur.
De privé spa van La Villa des Copains®

Profiteer dus van de mooie dagen in het voorjaar en direct na de zomer, om tegen voordelige en aantrekkelijke prijzen van Zuid-Frankrijk te genieten! Op onze 4-sterrencamping wacht een meer dan 2.000 m² groot waterpark met 4 verwarmde zwembaden en glijbanen! Beslis snel en wacht niet te lang, want deze actie is over het algemeen zeer succesvol en de boekingen komen altijd snel binnen! Klik nu op “Boek mijn verblijf”. Tot binnenkort !:)

*aanbieding geldig voor een verblijf van 7 nachten