Speelruimte op de camping
Tussen twee bezoekjes aan het zwembad door,
kun je je prima vermaken in de speelruimte!
Familiecamping aan de Côte d’Azur
Wie zegt er dat een speelruimte
er alleen voor de kinderen is..?
Jeu-de-boulesbaan Animatie Sport Vakantie
Jeu-de-boules en ontspanning onder de pijnbomen van de camping
Met de familie of met vrienden voor een geslaagde vakantie

Een echte familiecamping aan de kust van de Provence!

Alle kinderen, groot en klein, zijn van harte welkom op 4-sterrencamping Les Jardins de La Pascalinette ®! Naast het waterpark van maar liefst 2.000 m² hebben de kleintjes en tieners op de camping ook de beschikking over allerlei faciliteiten die speciaal voor hen zijn ontworpen en aangelegd.

Een nieuwe speeltuin

Kinderen zijn van harte welkom op camping Les Jardins de La Pascalinette
Nieuwe speeltuin op de camping

Beweren dat je een familiecamping bent, is natuurlijk al goed. Echter, nieuwe voorzieningen aanbieden aan onze jongste vakantiegangers voor nog meer speelplezier, is zelfs beter!

Op camping Les Jardins de La Pascalinette ® zorgen we ervoor dat de kinderen graag tijd doorbrengen met hun ouders, en natuurlijk ook dat de diezelfde ouders in alle rust kunnen genieten van hun vakantie in het zuiden van de Provence. Daarom hebben we afgelopen winter hard gewerkt om de kinderspeeltuin van de camping te vernieuwen en up to date te maken. Glijbanen, schommels, touw om in te klimmen… gloednieuwe, leuke en uiteraard volledig veilige uitrusting voor de beste vakantie van hun leven!

Een geweldige indoor speelruimte voor groot en klein

Als het weer zich eventjes niet zo goed leent voor spelletjes in de open lucht, kom dan eens kijken in onze indoor speelruimte. Uitgerust met flipperkasten, tafelvoetbal, air-hockey, een bibliotheek, speelhoek en nog veel meer, is dit een ideale plek voor de kids en tieners, voordat ze weer van de glijbanen van het waterpark glijden.

Volledig ingerichte speelruimte
De speelruimte van de camping

Multisportterrein, jeu de boules-baan

Heb je nog meer redenen nodig hebt om je ervan te overtuigen de volgende vakantie door te brengen op onze mooie camping langs de kust van de Provence? Weet dan dat er nog meer faciliteiten zijn die je tot je beschikking staan, zoals het multisportterrein voor bijvoorbeeld een wedstrijdje et familie of vrienden, een jeu de boules-baan, pingpongtafels enz… enz…