Groepsaccommodatie op de camping voor duikers

Duiken in de azuurblauwe Méditerranée van de Provence is onvergetelijke ervaring!
Ontdek – met als uitvalsbasis Camping de la Pascalinette® – de onderwater flora en fauna van de rede van Hyères, Les îles d’Or (de gouden eilanden), het Parc National de Port-Cros, de eilanden Porquerolles en Le Levant, en geniet in alle veiligheid van het schitterende onderwaterlandschap: onder begeleiding van professionals beleeft u een onvergetelijk avontuur…
In samenwerking met de duikclubs van La-Londe-les-Maures en Hyères, van de Var en niet te vergeten onze partner À l’eau plongée 83.

Voor groepen (kleinere of van meer dan 40 personen) beschikken we over ruime stacaravans, plus een aparte groepsaccommodatie.

Ontdek Le Coin des Copains®, dé ideale camping binnen de camping: glamping voor gezelschappen…

grote stacaravans met 3 slaapkamers,

onze andere stacaravans…

De voorzieningen op de camping bieden diverse extra mogelijkheden (ontbijt, diner, huishoudelijke dienst, enz.)

We helpen de leiding van de groep bij de organisatie van de duikuitstapjes, zodat ook die van een fijne vakantie kan genieten 😉

Bovendien is er voor de niet-duikers van het gezelschap ook voldoende te beleven op de camping. Het waterpark/parc aquatique met 4 waterglijbanen, waterspelen, het grote verwarmde zwembad en de schitterende ligging van Camping de La Pascalinette bieden alles voor een top vakantie!

Geniet na uw duikavontuur van alle voordelen en comfort die onze 4-sterrencamping aan de Côte d’Azur te bieden heeft. Plus de rust die u elders alleen buiten het hoogseizoen vindt.

Nog even alles op een rijtje:

Pak de duikbrillen maar in! En kom op onze camping in de Provence genieten van de mooiste duikplekken van de Méditerranée!