Fantastisch verblijf in het hart van weelderig groen

We hebben een geweldige familievakantie gehad op Camping La Pascalinette in juli 2017.
Een prachtige omgeving met comfortabele stacaravans genesteld in het hart van een eucalyptusbos, de vegetatie buitengewoon goed onderhouden.
Onze stacaravan (privilege-bereik) was perfect gelegen, rustig, met een terras op twee niveaus en vooral niet vis-à-vis.
Het waterpark is prachtig, met prachtige zwembaden, een ruimte voor de kleintjes, glijbanen en veel ligbedden.
Het personeel van de camping, te beginnen met de eigenaren, was zeer aangenaam, professioneel en altijd in een goed humeur – vooral, angstig om elke persoon het best mogelijke verblijf te geven.
De camping heeft een kleine supermarkt met, heel leuk ding, goed brood en goede gebakjes die elke dag ter plaatse worden gekookt. Wat een genot om vers brood en croissants te kopen, elke ochtend over deze paden omzoomd met eucalyptus en uitzonderlijke planten!
De camping heeft ook een restaurant – snack, met avonden die bijna elke avond van de zomer worden georganiseerd. Een mooie kaart, zeer goede prijzen, maar een flat: te lang wachten (we hebben twee keer gegeten).
Ook twee dagen per week een kleine Provençaalse markt met goede streekproducten.
We hebben genoten van ons verblijf op deze prachtige camping en dat is de reden waarom we van plan waren om terug te keren in juli.