Één van de beste campings van Frankrijk volgens de gids van de ADAC.

De 4-sterrencamping Les Jardins de La Pascalinette ® in de zuidelijke Provence, laat met trots weten dat ze onlangs de titel ‘Superplatz’ heeft mogen ontvangen van de ADAC!

Een classificatie van topniveau door de ADAC, de gerenommeerde Duitse variant van de ANWB. De onderscheiding ‘5 sterren ‘Superplatz’ in Frankrijk is er eentje die we graag met onze gasten willen delen.

Superplatz-titel uit de Duitse ADAC-gids voor de beste campings in Frankrijk.
De 4-sterrencamping Les Jardins de La Pascalinette ® is onderscheiden door de ADAC.

Sinds 2014 houden we je graag op de hoogte van de vooruitgang op de ADAC-ranglijst van de beste campings in Frankrijk. Begin 2023 behaalden wij de eervolle beoordeling van 4,5 sterren (op een schaal van 1-5). Deze beoordeling beoordeelt de aanwezigheid, diversiteit en kwaliteit van de faciliteiten en voorzieningen die weer garant staan voor het comfort op de camping voor onze gasten. Een volledig vernieuwd restaurant, een nieuwe kinderspeelplaats, privé-sanitair gebouwtjes die we bij veel caravanplaatsen hebben geïnstalleerd, nieuwe luxe accommodaties (zoals de stacaravans van het type Quintessence ®), een nieuwe supermarkt… al deze verbeteringen die we hebben gerealiseerd voor het seizoen 2023 (ook te vinden onder het kopje Camping Nieuws) hebben ons na een verrassingsinspectie in juni 2023 opnieuw een beloning opgeleverd.

In heel Frankrijk zijn er slechts 47 campings die deze onderscheiding toegekend hebben gekregen, van de meer dan 1.000 Franse campings waarnaar ADAC verwijst! En daarom steken we onze vreugde niet onder stoelen of banken dat we nu zien dat al onze inspanningen van de afgelopen jaren nu z’n vruchten afwerpt en het daarmee voor onze campinggasten steeds comfortabeler wordt om bij ons te verblijven!

We willen de ADAC-jury van harte bedanken en ook iedereen die ons vertrouwt en ons elk jaar een beetje meer aanmoedigt om energie te blijven steken in het blijvend verbeteren van onze camping.