Wees gerust, de Campez Couvert-verzekering zorgt voor alles!

Op 4-sterrencamping Les Jardins de La Pascalinette® in La Londe-les-Maures zorgen wij ervoor dat je vakantie perfect verloopt. Daarom hebben wij voor jou een verzekering geselecteerd die je maximale gemoedsrust garandeert voor een zorgeloze vakantie. Omdat het leven soms minder leuke verrassingen kent, biedt ‘Campez Couvert’ de ideale verzekering voor, tijdens en na je verblijf bij ons. Of je nu uit Frankrijk of het buitenland komt, voor elk land* is er nu een speciaal telefoonnummer beschikbaar.

Talloze dekkingen voor een zorgeloze vakantie

Je droomt het hele jaar door van vakantie, je bent onderweg naar je vakantieadres en je ziet jezelf al helemaal onder de Provençaalse zon, genieten van de verwarmde zwembaden van de camping en… je auto heeft precies op dat moment besloten pech te krijgen! Geen paniek! UJew vakantie komt niet in gevaar dankzij de Campez Couvert-verzekering, die je een vervangende auto ter beschikking stelt voor de duur van je hele vakantie!

Zulke situaties kunnen nu eenmaal gebeuren en juist om ervoor te zorgen dat je vakantie dan niet wordt verpest, biedt de Campez Couvert-verzekering de meest uitgebreide verblijfsgaranties op de markt!

Helaas kan het voorkomen dat je door een tegenslag of een gebeurtenis je verblijf om medische of persoonlijke redenen op het laatste moment moet annuleren. In dit geval worden je verblijfskosten mogelijk aan je terug betaald. **

Late aankomst, onderbreking van je vakantie, letsel aan een huisdier, Covid 19…? Vind alle algemene verzekeringsvoorwaarden in de documenten die je terug kunt vinden ​​op de website van de camping.

Camp Couvert van gritchen, verzekering voor jouw campingvakantie in de Provence.
Wees verzekerd van een rustige vakantie op de camping!

Speciale contacten en nummers je zo goed mogelijk van dienst te zijn

Contactgegevens van de annuleringsverzekering.
Handige nummers om contact op te kunnen nemen met je verzekering.

Moet je de vakantie annuleren of afbreken tijdens je verblijf?

Stap 1 : breng meteen de camping op de hoogte via telefoonnummer +33 4 94 66 82 72. Het team van de receptie zal je helpen met de verder te ondernemen stappen.

Stap 2: geef uw annulering of onderbreking van uw verblijf aan bij de verzekering: ONLINE: www.campez-couvert.com/declarer-un-sinistre

of

PER E-MAIL: claims@campez-couvert.com

Je ontvangt de terugbetaling binnen 48 uur** na ontvangst van al de bewijsstukken en goedkeuring van het dossier.

*Frankrijk, Spanje, Duitsland en Nederland.

**onder aftrek van uw eigen risico

De mening van onze klanten

Een goede verzekering wordt vooral beoordeeld op basis van de tevredenheid van de de polishouders. Gritchen Affinity stuurt haar klanten, jullie dus, een tevredenheidsvragenlijst.

Hier volgt de feedback van 4 klanten van Camping Les Jardins de La Pascalinette die een annuleringsverzekering hebben afgesloten, een schade hebben gehad en de Gritchen Affinity vragenlijst hebben ingevuld.

Seizoen 2023:

Klantenbeoordelingen van camping Les Jardins de La Pascalinette