Privé zwembad of bubbelbad in ons assortiment van premium stacaravans

Omdat we op 4-sterrencamping Les Jardins de La Pascalinette ®, tussen Hyères en Le Lavandou, vooral graag de mooiste verrassingen voor jou bewaren en ook omdat we elk jaar weer opnieuw streven naar verbetering en perfectie… Ontdek snel ons nieuwe aanbod van Premium Quintessence® stacaravans: een cocon waar je echt heerlijk kunt ontspannen.

Quintessence ® Piscine: accommodaties met een privé zwembad waar de hele familie veel plezier van gaat hebben!

stacaravans met privé zwembad op camping aan de kust van de Provence
Stacaravans Quintessence ® met privé zwembad midden in de natuur

Het assortiment van de stacaravans Quintessence ® is in de eerste plaats een droom… Die van een prachtige kampeervakantie aan de Middellandse Zee en tegelijkertijd kunnen genieten van zwemmen in alle privacy. Deze droom werd werkelijkheid in de zomer van 2023 toen onze eerste stacaravans met privézwembaden werden gebouwd, met uitzicht op onze prachtige en weelderige tuinen, tegenover de wijngaarden en op slechts een steenworp afstand van de stranden van Londe-les-Maures.

Quintessence® stacaravans met privézwembad, een uniek concept op een 4-sterrencamping! Een verwarmd zwembad alleen voor jou, zodat je kunt zwemmen wanneer je maar wilt, zelfs midden in de nacht als je wilt… is dat niet het recept voor echt vakantiegeluk?

Dit gaat je natuurlijk niet tegenhouden om ook volop te genieten van de overige faciliteiten en voorzieningen die de camping te bieden heeft: het grote waterpark (meer dan 2.000 m² aan waterspelletjes, zwembaden en glijbanen), restaurant-lounge, supermarkt, speelruimte, animatie, enz.

Nieuwigheden 2024: de stacaravans Quintessence ® Spa!

En om de droom compleet te maken, of om de cirkel rond te maken, hebben wij besloten het assortiment uit te breiden met de Quintessence® Spa met privé jacuzzi! Dezelfde high-end uitrusting als zijn grote broer (2 slaapkamers, 2 badkamers, 2 terrassen, enz.) en dan met een bubbelbad alleen voor jou en je reisgezelschap! Tot nu toe bood alleen de Villa des Copains® accommodatie, een VIP-vakantiewoning voor 10 personen, je de mogelijkheid om van dergelijke luxe te kunnen genieten. Vanaf seizoen 2024 kunnen zelfs gezinnen en vriendengroepen van 4 personen ervan genieten! Unieke momenten van ontspanning, in volledige privacy in een prachtige en natuurlijke omgeving… dit is de belofte die 4-sterrencamping Les Jardins de La Pascalinette® je doet, zodat jij de mooiste vakantie van je leven aan de Franse Middellandse Zeekust doorbrengt!

Wacht niet langer en boek je volgende vakantie in onze nieuwe Quintessence® stacaravans!

verhuur van vakantiewoning met privé bubbelbad op camping in de Provence
Projectie van stacaravan Quintessence ® Spa