Altijd op ons best om jou te verwelkomen!

Na de winter en het vroege voorjaar een make-over te hebben ondergaan, laat jouw favoriete familiecamping aan de Côte d’Azur zich van z’n mooiste kant zien voor het seizoen 2023. Ontdek snel alle nieuwigheden van de camping op video, de nieuwe accommodaties, de nieuwe inrichting van het restaurant enz…

Wandel over de paden van één van de mooiste campings langs de kust van de Provence

Kom vakantie vieren in een bijzonder mooie natuurlijke omgeving!

Onze 4-sterrencamping staat bekend als één van de meest bosrijke in het zuiden van de Provence en ligt in het hart van een uitzonderlijke groene omgeving! Met de zee aan de ene kant en de wijngaarden aan de andere kant, kun je hier volop genieten van de Provençaalse natuur tijdens je vakantie op de camping in het zuiden van Frankrijk.

Wij zijn een ecologisch verantwoorde natuurcamping, die probeert te zorgen voor de bescherming van ons milieu bij alle dagelijkse werkzaamheden die voorkomen.

Camping natuur in Zuid-Frankrijk
De groene Provence naast de deur

De stacaravan Quintessence ® geeft je de luxe van een privé zwembad op onze 4-sterrencamping

stacaravan met prive-zwembad op camping Côte d’Azur
Stacaravans Quintessence ® met hun privé-zwembaden

Als je kiest voor het huren van de stacaravan Quintessence ®, kies je voor een kampeervakantie à la carte. En daarbij profiteer je van allerlei voorzieningen zoals het enorme waterpark van 2.000 m², diverse diensten, activiteiten & animatie op de camping en natuurlijk ook voor kwaliteit om ten volle te kunnen genieten van je verblijf aan de Côte d’Azur.

De zee op steenworpafstand en een groot waterpark

Tussen de mooiste stranden die je kunt vinden langs de kust van de Provence, te vinden onder ‘Nos Coins de Paradis ®’ en ons waterpark van 2.000 m², heb je meer dan genoeg keuze om lekker af te koelen! Zwembaden, glijbanen, waterspelletjes, een zen-ruimte als je de volgende vakantie bij ons boekt, kom je gewoon in het paradijs terecht! 😉

Aarzel dus niet langer en boek nu je volgende vakantie in de Provence!

Camping Provence met groot waterpark
Groot waterpark