2 Truffels van het Qualidog-label, honden worden bij ons verwend!

Onlangs hebben we je geïnformeerd over onze gloednieuwe onderscheiding: het Qualidog-label op het samenwerkingsplatform ‘Emmène ton chien’ (‘Neem je hond mee’).

Omdat we weten dat je honden op zichzelf al deel uitmaken van het gezin, leggen we ze net zo in de watten als onze vakantiegangers!

Ook onze viervoetige vrienden heten wij van harte welkom op de camping.

Camping geschikt voor honden in Zuid-Frankrijk
2 Truffels van het Qualidog-label op www.emmenetonchien.com

Door je volgende vakantie door te brengen op 4-sterrencamping Les Jardins de La Pascalinette ® tussen Hyères en Bormes-les-Mimosas in Zuid-Frankrijk, kies je zeker een accommodatie waar ook de hond echt welkom is (en niet alleen wordt getolereerd… )!

Sinds enkele maanden is de camping aangesloten bij het “Emmène ton chien“-platform en zijn we blij om langzaam maar zeker de eigenaren van honden van goede informatie te kunnen voorzien over het reizen met huisdieren, en dat is het Qualidog-label. Dit is de enige classificatie voor vakantiegangers die met hun huisdier op vakantie willen.

We zijn nu inderdaad verheven tot de rang van “2 truffels”-accommodaties die je niet alleen een ‘hondvriendelijke’ plek garanderen, maar ook beschikt over diverse diensten en voorzieningen die zijn gericht op het comfort van de honden.

Waar staat het label Qualidog voor?

Bij ons bieden we je niet alleen accommodatie aan waar honden welkom zijn, we begeleiden en adviseren je ook over alle activiteiten die je met je hond in de buurt kunt doen! Bij de receptie van de camping en ook op onze website vind je een lijst met ‘hondvriendelijke’ plaatsen hier in het zuiden van de Provence.

Op de camping zijn er diverse specifieke uitrustingen voor het comfort van de hond en hun eigenaren:

  • een boekje met informatie voor uw honden ( aarzel niet om het bij de receptie te vragen! )
  • fonteinen, boven en onder aan de camping,
  • poepzakjes ter beschikking gesteld bij de receptie van de camping, om de uitwerpselen op te ruimen,
  • een speciaal bad voor het spoelen of verfrissen van uw hondje…

Deze diensten en faciliteiten hebben ons dan ook de kwalificatie ‘2 Truffels’ van het Qualidog-label opgeleverd en daar zijn we erg trots op!

Dus graag tot snel voor een fantastische vakantie in de Provence met je trouwe viervoeter!

Hondvriendelijke camping nabij Hyères in de Provence
“Wat zijn we goed bezig op camping Les Jardins de La Pascalinette!”