Snelle afspraak met een dokter in Hyères

Ook al wordt het team van 4 sterrencamping Les Jardins de La Pascalinette ® in het zuiden van de Provence het hele jaar door getraind om onze vakantiegangers een droomvakantie aan de Côte d’Azur te bieden, kan iedereen zomaar ergens een verwonding of bijvoorbeeld een verkoudheid oplopen. Om snel en adequaat te kunnen reageren op een dergelijke situatie, staat SOS Médecins gelukkig tot je beschikking zodat de vakantie niet verpest wordt.

Direct op de camping of in de medische praktijk

Ben je op vakantie op de camping en heb je plotseling medische zorg nodig? Wees gerust, een arts van het SOS Médecins-team kan rechtstreeks naar de camping komen als je zelf niet in staat bent om naar hen te gaan. Of je maakt een afspraak overdag op één van de locaties in Hyères voor de dichtstbijzijnde, of ook in Valette du Var of La Seyne s/Mer.

Omdat het vandaag de dag steeds moeilijker wordt om snel een afspraak te krijgen met een dokter, is SOS Médecins er gelukkig bij in geval van een probleem. Bij een levensbedreigende calamiteit is het natuurlijk aan te raden om direct contact op te nemen met telefoonnummer 15.

Hoe krijg je contact met SOS Médecins?

Raadplegingen OP AFSPRAAK ELKE DAG, ook in het WEEKEND en op FEESTDAGEN, van 9.00 uur tot 23.00 uur in een van de 3 centra:
1- La Valette du var (ZA Valgora, 12 avenue Gilles de Gennes – 83160 LA VALETTE DU VAR)
2- Hyères (district Pyanet, 18 Allée des Grès rozen – 83400 HYÈRES)
3- La Seyne sur mer (1258 avenue des Anciens Combattants d’Indochine – 83500 LA SEYNE s/MER)
Huisbezoeken voor dringende redenen 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Daarnaast is de receptie van de camping in geval van nood uiteraard ook altijd beschikbaar om je te helpen bij het bereiken van SOS Médecins.