De mooiste en nieuwste spelletjes!

We zorgen altijd weer voor wat nieuws om iedereen tevreden te stellen! Op 4-sterren camping Les Jardins de La Pascalinette® tussen Hyères en Le Lavandou in de Provence, zijn kinderen koning!
Ontdek nu de gloednieuwe speeltuin die exclusief is voor de kleintjes op onze camping.

De beste tijd van je leven op de camping met spelletjes en avonturen!

Of je nu ridder wilt zijn, of piraat, of zelfs prinses, het zal de peuters zeker niet ontbreken aan fantasie om een ​​wondere wereld te creëren in onze gloednieuwe speeltuin!

Alles is aanwezig in de speeltuin om te klimmen, springen, glijden, slingeren… en uiteraard in alle veiligheid! Op een steenworp afstand van het waterpark van de camping, is dit voor kinderen gereserveerde gedeelte volledig gerenoveerd en met de grootste zorg ontworpen. De flexibele en schokabsorberende vloer zorgt voor urenlang speelplezier zonder blessures, tot grote vreugde van de kinderen en de gemoedsrust van hun ouders!

Altijd onder ouderlijk toezicht kunnen de kleintjes hier urenlang stoom afblazen in deze omgeving met speciaal voor hen in acht genomen veiligheidsnormen.

Wat is er mooier dan een prachtige speeltuin op de camping zelf om hun evenwicht, hun zelfstandigheid, hun verbeeldingskracht, hun motoriek en simpelweg plezier te ontwikkelen?

Nieuwe speeltuin op 4-sterrencamping Les Jardins de La Pascalinette ® in La Londe-les-Maures aan de Côte d’Azur
Nieuwe speeltuin op de camping

De speeltuin van de camping is helemaal gerenoveerd.

Urenlang speelplezier gegarandeerd!

Modern en speels, de nieuwe opzet van de speeltuin voldoet aan de behoeften van kinderen om stoom af te blazen en zichzelf te overtreffen en tegelijkertijd maximale veiligheid te bieden. Middeleeuwse kasteelsfeer of piratenschip, touwbrug… allerlei verschillende actviteiten en voorzieningen staan hier tot hun beschikking voor urenlang speelplezier!

Speeltuin? Animatie? Zwembaden?

De kinderen zullen keuze te over hebben om zichzelf bezig te houden en prachtige herinneringen meenemen van hun kampeervakantie aan zee aan de Côte d’Azur! Naast het waterpark van 2.000 m², de animatie, zijn er ook twee kinderclubs beschikbaar: een voor 4-7-jarigen en de andere voor 8-12-jarigen. Om optimaal van je vakantie te kunnen genieten, kun je de kleintjes helemaal toevertrouwen aan onze teams van speciaal opgeleide animators. Er zijn allerlei activiteiten die aangepast aan hun leeftijden en ook aan hun smaak! Er is hier voor elk wat wils. Artistieke workshops, sportevenementen, goochelen… de kinderen zullen zeker niet meer weg willen! 😉

Klimmen, springen, klauteren…
Speeltuin voor kinderen op natuurcamping Les Jardins de La Pascalinette ®
…de kleintjes gaan het hier heel erg naar hun zin hebben!