Restaurant-lounge op de camping

Het is zover! Het is eindelijk klaar en onze eerste paasvakantiegangers hadden de primeur om het te mogen ontdekken. Waar het over gaat? We hebben het natuurlijk over het restaurant van camping Les Jardins de La Pascalinette ®, dat volledig is gerenoveerd en vernieuwd voor nog meer eet- en drinkplezier! In het Campingnieuws hebben we je verteld over de verrassing die je te wachten staat voor het komende seizoen… Nou, hier zijn we dan! Kom het zelf nu ontdekken!

Een hele nieuwe inrichting en nieuw meubilair

Nieuw restaurant op de 4-sterrencamping Les Jardins de La Pascalinette nabij Hyères in de Provence
Het interieur van het campingrestaurant

Design en comfortabele stoelen, nieuwe tafels, mooie materialen, nieuwe verlichting en mooie warme kleuren… aan alles is gedacht zodat je je bij ons thuis voelt. Een natuurlijke en ontspannen sfeer die perfect past bij de hele ecologisch ingestelde camping! Zowel in het restaurant als op het terras ga je ongetwijfeld nog meer genieten van de nieuwe inrichting en de bijzondere zorg die we hebben besteed aan de keuze van alle materialen en ontwerpen.

Ontspanning en gezelligheid in de lounge-ruimte

Het is een idee waar we al een tijdje mee bezig zijn… een lounge creëren in het restaurant van de camping en zo een intieme en vriendelijke ruimte reserveren voor onze vakantiegangers. Nu is het dan eindelijk zover en heeft onze binnenhuisarchitect gekozen voor moderne en knusse meubels waarin je heerlijk kan ontspannen. In de schaduw of in de zon, de keuze is helemaal aan jou hoe je wilt genieten van een glaasje gekoelde Rosé de Provence of een heerlijke cocktail.

Loungeruimte op 4-sterrencamping Les Jardins de la Pascalinette in Hyères
Loungehoek van het restaurant

Traditionele keuken voor fijnproevers

Restaurant voor de hele familie op 4-sterrencamping aan de Côte d’Azur
We zien elkaar in het restaurant op de camping!

Pizza’s, gegrild vlees en ook lokale recepten… de chef-kok van het restaurant biedt je een gevarieerd en gastronomisch menu! Voor lunch, diner, om een ​​ijsje te eten of gewoon om af te koelen na een verblijf in het waterpark of terug te komen van een stranddag in Porquerolles… allemaal prima redenen voor een bezoekje aan ons gloednieuwe restaurant. Je gaat er vast en zeker erg enthousiast over zijn!

Een filmpje van het nieuwe restaurant