De vernieuwde minimarkt op de camping

Om steeds beter aan jouw wensen te kunnen beantwoorden, hebben we de supermarkt op jouw favoriete camping aan de kust verplaatst en vergroot!

Nog groter en met nog meer keuze!

De nieuwe minimarkt, die nu naast de receptie van de camping ligt, is 24 m² groter geworden (nu 80 m²!) zodat we veel meer verse en lokale producten kunnen aanbieden!

De minimarkt van de camping biedt verse groenten en fruit en ook elke dag vers brood en gebak, diepvriesproducten, frisdranken en een mooie selectie wijnen tegen zeer aantrekkelijke prijzen! En aangezien we graag de producenten van de regio in het zonnetje te zetten, is het bij ons de beste gelegenheid om lokale wijnen uit de Provence en die van La Londe in het bijzonder te ontdekken.

Altijd in onze eco-verantwoordelijke benadering, geven we ook de voorkeur aan groenten en fruit uit de regio. Onze bevoorrading betrekken we dan ook voornamelijk bij lokale producenten in La Londe, Hyères en andere tuinders in de onze regio in Zuid-Frankrijk.

Voor een apéritiefje, een picknick of een maaltijd in je eigen stacaravan.

Kampeercomfort betekent ook een kleine levensmiddelenwinkel tot je beschikking hebben, zonder dat je de auto hoeft te pakken! Kom lekker kamperen aan de Côte d’Azur zonder je boodschappenmand vol te laden, als je wat extra’s nodig hebt is het vast en zeker in de campingsupermarkt te krijgen! Een beetje rosé uit de Provence? Een zak chips? Hoe maak je een heerlijke ratatouille? Zin in croissants als ontbijt?

De minimarkt op de camping is elke dag van de week geopend

In april, mei, juni en september van 07.00 tot 13.00 uur en van 16.30 tot 19.30 uur

In juli augustus, maandag t/m vrijdag van 07.00 uur tot 13.00 uur en van 16.00 uur tot 20.00 uur.

en zaterdag en zondag DE HELE DAG van 07.00 uur tot 19.30 uur.

Voor de luie dagen, om te genieten van een goede maaltijd of om gewoon een drankje te drinken in de nieuwe loungeruimte, vergeet ons compleet vernieuwde campingrestaurant niet!