Geniet van een heerlijke vakantie met hond in Frankrijk

Op 4 sterrencamping Les Jardins de La Pascalinette zijn honden meer dan welkom. Bij ons geniet u uitgebreid van een vakantie samen met uw trouwe viervoeter. Wij begrijpen namelijk dat uw hond een belangrijk lid van uw familie is.

Ischia, la mascotte du camping sur une plage dog friendly du Var

Met hond op vakantie naar Zuid-Frankrijk

Wilt u graag op kampeervakantie naar de Côte d’Azur maar weet u niet of de hond wel mee mag? Zoek dan niet verder, bij ons zijn ze namelijk van harte welkom! Omdat we zelf de gelukkige eigenaren zijn van een vriendelijke, Duitse herder, weten we hoe belangrijk het is om de vakantie samen met de hond door te brengen. Daarom heten onze mascotte Ischia en wij u én uw trouwe viervoeter van harte welkom op onze 4 sterrencamping, ongeacht de grootte* van de hond!

Veel hondenbezitters weten niet hoe ze hun vakantie met hun hond in Frankrijk moeten organiseren. Helaas resulteert dit in een steeds groter aantal verlaten en/of achtergelaten honden wanneer de zomermaanden aanbreken. Onze camping verwelkomt niet alleen uw huisdier met veel plezier, maar kan u ook adviseren over hondvriendelijke plekken in de omgeving van de camping. Van eenvoudige wandelingen tot wandelpaden of zwemplekken, we hebben alle plaatsen in het zuiden van de Provence op een rijtje gezet waar honden zijn toegestaan ​​en welkom zijn. Vraag dit zeker na bij onze receptie!

We bieden u ook een welkomstboekje voor uw honden!

Emmène ton Chien: vind de ideale vakantiebestemming met hond

Het samenwerkingsplatform Emmène ton chien (‘Neem je hond mee’), is ontstaan doordat bedenkster Sophie maar zeer beperkt en moeilijk informatie kon vinden over vakantiebestemmingen waar de hond mee mag. Het idee was dan ook om een ​​grote community te creëren waar hondenbezitters alle goede adresjes met elkaar kunnen delen om zo ieders vakantie makkelijker te maken.

De accommodaties, plaatsen en voorzieningen die het ‘Qualidog’-label hebben ontvangen, zijn getest en goedgekeurd door zowel de honden als de baasjes en worden daarmee vermeld op de website emmenetonchien.com. Het delen van deze belangrijke informatie maakt het niet alleen mogelijk om hondenbezitters te helpen bij het vinden van hun ideale vakantiebestemming, het zorgt er tegelijkertijd voor dat honden tijdens de zomermaanden niet zomaar ergens achtergelaten worden. Emmène ton chien is momenteel het nummer 1 platform voor vakanties met de hond en biedt duizenden adressen die nu zijn gelabeld en waarnaar wordt verwezen.

Hier vind je informatie over waar op vakantie te gaan met je hond, via Emmène Ton Chien.

Vakantie in Frankrijk met hond op onze camping met het ‘Qualidog’-label

Om aanspraak te kunnen maken op het Qualidog-label van het Emmène Ton Chien-platform, moet uiteraard aan allerlei criteria worden voldaan. Camping de La Pascalinette voldoet aan alle eisen, waaronder:

De boomrijke wandelpaden op de camping lenen zich verder prima voor een fijne wandeling overdag of ’s avonds met de hond. En uw hond zal het zeker net zo fijn vinden als uzelf om een tijdje op onze camping door te brengen met de prachtig aanlegde tuinen en groen.

Let op: Vanwege hygiëne zijn honden niet toegestaan in de zwembaden van de camping.

Verblijf aan de Côte d’Azur: vakantie in Frankrijk met hond aan zee

Om uw hond op te frissen of laten afkoelen zijn er een aantal mogelijkheden in de buurt. Onze camping ligt vlakbij de zee waardoor er twee stranden op minder dan 10 minuten van de camping te vinden zijn waar ook de hond welkom is! Bezoek het strand van Argentière, in La Londe-les-Maures. Dit grote en uitgestrekte schaduwrijke strand is ideaal om te zwemmen met de familie én uiteraard met de hond. Ook leuk is het strand van Mérou in Hyères. Dit is een geweldige bestemming om af te koelen en met uw hond aan de kust en in de zee te spelen.

Geen excuses meer om uw vakantie met de hond in Frankrijk niet door te brengen op Camping de La Pascalinette; de perfecte uitvalsbasis om het zuiden van de Provence te gaan ontdekken! Onze mascotte en ook wij staan al op uw te wachten! 😉

Neem ook je hond mee op vakantie naar camping Les Jardins de La Pascalinette®, direct tegenover de Îles d’Or gelegen aan de Franse Zuidkust vlak bij Hyères.
Onze Duitse herder, maakt snel vrienden met onze campinggasten
De mascotte van onze hondvriendelijke 4-sterrencamping wacht op jou!
Onze mascotte wacht vol ongeduld op jullie komst!

*behalve honden van de 1e categorie; voor honden van de 2e categorie gelden strenge eisen. Dit is volgens de Franse wetgeving.