Luxe stacaravans op camping in de Provence

Op zoek naar optimaal comfort tijdens je vakantie in Zuid-Frankrijk? Wil je een luxe stacaravan om een fantastische vakantie in door te brengen? Of juist een privé plekje om met het hele gezin of een groep vrienden in alle rust te verblijven?

Ontdek dan ons aanbod van luxe stacaravans voor een heerlijke vakantie onder de Mediterraanse zon!

Stacaravan Quintessence®

De stacaravans Quintessence® met airco staan op plekken die maar liefst 190 m² groot zijn! Hier kun je van een superluxe vakantie gaan genieten voor een absolute campingprijs, door deze geweldige stacaravan met privézwembad te huren! De camping biedt uiteraard faciliteiten en diensten van hoogwaardig niveau, die passen bij een premium stacaravan: gratis eindschoonmaak, XXL-douche, vaatwasser, enz.

Stacaravan Îles d’Or®

Deze comfortabele stacaravan staat op een staanplaats van gemiddeld 170 m² oppervlakte en daarmee heb je meer dan genoeg ruimte voor de hele familie. De stacaravan beschikt over airco en handdoeken, lakens en de eindschoonmaak zijn bij de prijs inbegrepen! Mocht je tijdens je verblijf bij ons toch nog even aan het werk willen, dan is het goed te weten dat de wifi ook inclusief is. Verder zijn er een hangmat en ligbedden, een gasbarbecue en twee terrassen aan de voorkant en achterkant van de stacaravan met tuinmeubilair.

Stacaravan Patio® Premium

Deze stacaravan is voorzien van airco, een tv, een wasmachine en een vaatwasser. De twee badkamers maken het een ideale stacaravan voor vrienden die samen op vakantie willen. De plek waarop de stacaravan staat, is zo’n 150 m² tot 160 m² groot en daarmee lekker ruim. Met de grillplaat of de barbecue en het aanwezige tuinmeubilair, kan je volop genieten van heerlijke borrels en diners, in de schaduw van de dennen of de eucalyptusbomen.

Mobile-Home Patio Premium
Mobile-Home Patio Premium

La Villa des Copains®

Deze 2 stacaravans samen vormen de ideale plek voor als je bijvoorbeeld met 2 gezinnen of met een groep vrienden op vakantie wilt gaan. Je kunt hier terecht met max. 10 personen. Deze accommodatie beschikt o.a. over tuinmeubilair met ligbedden, een hangmat, een bubbelbad en een grillplaat. Bedlinnen is ook voorzien, evenals airco, een tv en een wasmachine. Zo wordt je verblijf aan de kust in de Provence met je familie of vrienden wel heel comfortabel en aangenaam!