Annulering met betrekking tot COVID-19

Bij uw reserving op onze Camping Les Jardins de La Pascalinette, kunt u een annulerings verzekering “Campez Couvert” afsluiten met een COVID-19 dekking: test PCR positief, ziekte bij een vd reizigers, vorderen van verzorgend personeel, etc…. Voor meer informatie kijk hier cf link doc annulerings voorwaarden.

In deze onzekere periode, en uit voorzorg raden wij u zeker aan deze annuleringsverzekering af te sluiten !

Besluit u alsnog geen annulerings verzekering af te sluiten tijdens uw boeking voor uw vakantie 2022, dan gelden onze annulerings voorwaarden zoals vermeld in onze Algemene Verkoopvoorwaarden 2022.

In de volgende gevallen is terugbetaling van uw overgemaakte bedrag, het omboeken of wijzigen van uw vakantie mogelijk (geldig voor alle boeking gemaakt voor 31/03/2022):

  1. OF de klant verplaatst de reservering onder voorbehoud van beschikbaarheid (data en type verblijf). Het tarief van de nieuwe periode en type verblijf is dan van toepassing.
  2. OF de klant vraagt een toegoedbon, niet terugbetaal – en/of overdraagbaar twv het aanbetaalde bedrag geldig t/m 18 september 2023 en gedurende de openingdata van de camping (de reserveringskosten en de annuleringsverzekeringskosten worden nimmer gerestitueerd).

Een GROENE vakantie in Les Jardins de La Pascalinette®