Gezondheidscharter van de camping

Beste camping gasten,

Ten eerste hopen wij dat alles goed gaat met u en uw dierbaren.

Vanaf 12 juni gaat de camping weer open en mogen wij weer gasten verwelkomen.

(Kijk voor meer informatie over de sanitaire regels op de Franse pagina.Van af maandag 1 juni zullen we de Engelse en Nederlandse pagina updaten).

Naar aanleiding van het Franse Ministerieel besluit in verband met het coronavirus (Covid-19) is de camping Les Jardins de La Pascalinette® tot en met 11 juni 2020 gesloten.

Met alle gasten die een verblijf van 11 april tot en met 11 juni 2020 bij ons hebben geboekt wordt contact opgenomen door onze receptie.

Ons hele team blijft bereikbaar voor reserveringen en om uw vragen over uw vakantie te beantwoorden.

Reserveringen voor uw vakantie 2020 blijven natuurlijk mogelijk. U kunt ons telefonisch bereiken: 00 33 (0) 4 49 66 82 72 of reserveren via onze website. Tot dat de Franse regering ons een openingsdatum heeft toegezegt accepteren wij reserveringen ZONDER AANBETALING . Wij vragen u op dat moment de aanbetaling zo spoedig mogelijk over te maken en zo uw reservering te bevestigen.

Een natuurcamping met veel ruimte.

Op onze camping is genoeg ruimte om zorgeloos vakantie te vieren. Met 5.5ha terrein heeft u ruimte genoeg om te ontspannen in de natuur. U verblijft op een gezellige familiecamping waar u de drukte mijden.

Ons gehele team zal er alles aan doen om u geslaagde vakantie te bezorgen. Wij wensen u allen heel veel sterkte in deze moeilijke en onzekere tijd en hopen u zo snel mogelijk in de Var te begroeten!

Tot ziens!

Florence, Jacques en het team !