Camping Zuid-Frankrijk met zwembaden geschikt voor PBM

Goed nieuws! De camping heeft nu het label ‘4 handicaps’

Het is bij iedereen bekend dat de 4 sterrencamping Les Jardins de La Pascalinette ® in Zuid-Frankrijk de vakantie van alle gasten tot een succes maakt.

En dat dankzij onze teams die zich continu inspannen om ook voor de gasten met een handicap of mobiele beperking zich helemaal welkom voelen bij ons. En dat daarmee ieder iedereen bij ons een geweldige kampeervakantie in de Provence kan beleven.

Vanaf heden zijn het niet slechts 2 categorieën waarop we zijn onderscheiden voor het label Tourisme & Handicap, maar 4, namelijk: Fysiek, Mentaal, Gehoor en Zicht.

Tourisme & Handicap op de camping

We zijn inderdaad erg trots en bijzonder verheugd om te kunnen meedelen dat het Ministerie van Economie en Financiën ons het label Tourisme & Handicap voor de categorieën Fysiek en Mentaal opnieuw heeft toegekend. En dat ons nu ook officieel de twee categorieën heeft toegekend die we nog niet hadden, namelijk Zicht en Gehoor.

Hier in Zuid-Frankrijk en nog specifieker bij ons aan de Côte d’Azur, betekent vakantie voor iedereen op de camping: ingerichte en toegankelijke stacaravans, individuele en zorgvuldige opvang voor alle soorten handicaps, toegankelijke faciliteiten, een toegankelijk waterpark* en een volledig label voor alle categorieën! Iedereen is dus van harte welkom op onze camping!

Aangepaste stacaravan voor PBM
Aangepaste stacaravan op onze camping voor PBM

Stacaravans ontworpen en ingericht voor personen met een beperkte mobiliteit

Ontdek onze 4 stacaravans die speciaal gereserveerd zijn voor mensen met een beperkte mobiliteit! Deze accommodaties met airco behoren tot de categorie Privilège® en hebben een grote slaapkamer met een tweepersoonsbed en een tweede slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. Een rolstoelhelling om binnen te komen, aangepaste keuken en badkamer en een grote leefruimte. Een goed doordacht en geproduceerd ontwerp voor een perfect toegankelijke vakantiewoning. En als extraatje: deze huuraccommodaties bevinden zich vlak bij ons gigantische waterpark, dat ook toegankelijk is voor gasten met een beperkte mobiliteit!

De zwembaden, animatie en tal van voorzieningen op de camping zijn voor iedereen toegankelijk.

Omdat we altijd een stapje verder willen gaan om jou en je gezin van een geweldige kampeervakantie in de Provence te kunnen laten genieten, hebben we hard gewerkt aan het toegankelijk maken voor écht iedereen van onze zwembaden. Dankzij de rolstoellift kunnen ook onze gasten met een beperkte mobiliteit volop gebruik maken van de verwarmde zwembaden en zo ook genieten van ontspanning. Of dat nu met je familie is, je vrienden of heerlijk alleen!

Op onze camping vind je ook een groot aantal toegankelijke faciliteiten om de vakantie zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Onderstaande voorzieningen zijn alle toegankelijk voor mensen met een beperkte mobiliteit:

Omdat een handicap geen belemmering mag zijn voor je welzijn en rust tijdens je vakantie, maken we er een erezaak van om regelmatig onze faciliteiten te vernieuwen en onze voorzieningen zo aan te passen dat iedereen, met of zonder handicap, hier de beste vakantie ooit kan beleven!

Rolstoelhellingen, toegankelijke en aangepaste toiletten, rolstoellift in het zwembad… het zijn allemaal voorzieningen die we voor het comfort van onze gasten hebben geïnstalleerd.

Rolstoellift voor het zwembad voor PBM

Ontdek alle plekken die toegankelijk zijn voor PBM in de Provence

Ontdek in onze Nos Coins de Paradis® de prachtige stranden van de Côte d’Azur, die toegankelijk zijn voor mensen met een handicap. Zo kun je met een gerust hart deze mooie plekken bezoeken, zonder dat een handicap een belemmering vormt voor je vakantie in onze prachtige Provence!

*behalve de waterglijbanen