Het logo van de camping is veranderd!

Misschien was het je al opgevallen dat het logo van de camping (een heel klein beetje) veranderd is in de afgelopen maanden…

Inderdaad, we hebben er klavertjes aan toegevoegd. Waarom?

Ihnen ist sicherlich aufgefallen, dass das Logo vom Campingplatz in den letzten Monaten verändert wurde (nur ganz wenig)…

Omdat voor ons, net als voor veel anderen, het klavertje vier symbool staat voor geluk, of zoals sommigen zeggen  het is een ‘geluksbrenger’… En op Camping de La Pascalinette® zijn we ons  bewust van het geluk dat we we hebben om te kunnen evolueren, werken en leven in een omgeving zo rustgevend, zo groen (zelfs EcoVert!) die onze groene uitzondering vormt.

Geluk, dat zijn ook de geweldige gasten die we mogen ontvangen!

Wie für viele Menschen ist auch für uns das vierblättrige Kleeblatt ein Glückssymbol, oder wie manche Menschen gerne sagen ein ‘Glücksbringer’… Und auf dem Camping de La Pascalinette® sind wir uns vollkommen von dem Glück bewusst, in einer so wunderschönen, grünen und entspannenden Umwelt zu leben und zu arbeiten (siehe EcoVert!), die uns durch unsere herrliche Pflanzenwelt gegeben ist.


Het klavertje heeft bovendien een echt ecologisch imago, dat ons zeer na aan het hart ligt. We houden van de Var, we houden van diens natuur, we houden ervan om daarvoor te zorgen, ervan te genieten. Daarom ondernemen we voortdurend acties op sociaal en milieugebied, die we graag met je willen delen. Zoals:

–          permanente verbetering van het botanische parcours,

–          werken met partners met dezelfde normen en waarden als de camping,

–          het steunen van organisaties die we belangrijk vinden (vooral met betrekking tot gehandcapten),

–          permanente monitoring en voortdurende verbetering van de dienstverlening tijdens je vakantie!

Dol op de natuur, natuurlijke acties en natuurbehoud als we zijn, luisteren we graag naar je suggesties zodat we  ons voortdurend kunnen blijven verbeteren!