De SOF (semaine olympique française = de Franse Olympische Week) in Hyères-les-Palmiers

De SOF (semaine olympique française = de Franse Olympische Week) in Hyères-les-Palmiers

Van 27 april tot 4 mei 2019, kijkt Camping de La Pascalinette® graag uit naar de zeilers en bemanningen van wereldfaam, die zich tijdens de SOF (Franse Olympische Week) voorbereiden op de Olympische Spelen van Tokyo in 2020. De week wordt georganiseerd door de Franse Zeilfederatie, in samenwerking met de stad Hyères-les-palmiers en de metropool TBM..

Deze regatta is bedacht en wordt al 50 jaar georganiseerd door de Yacht Club de Hyères die zich altijd ten volle inzet voor de FF Voile bij de organisatie van deze traditionele en spectaculaire Méditerrane zeilweek!
Zoals elk jaar zal de haven er weer schitterend uitzien met al die zeilschepen, en we zullen volop kunnen genieten van de stralende zon van de Var en van alle animaties in de haven van Hyères …

De deelnemende zeilschepen

Laser & Laser Radial, Finn, 470, 49er & 49er FX, Nacra 17, RS:X, KiteFoil.

De 10 Olympische series meren af in de haven van Hyères en de kiteboards in de haven van L’Ayguade.

Plattegrond/toegangs

Het permanente SOF-bureau, op de Base nautique municipale
12 avenue du docteur Robin – 83400 Hyères-les-Palmiers
T. 04 94 01 48 90

Logeren
Of je nu deelnemer of toeschouwer bent, betrokken bent bij het evenement, gewoon wat langer aan de Côte d’Azur wilt blijven, met iemand bent meegekomen, familie van de bemanning bent, er is altijd een plekje voor je op de camping: diverse stacaravans, onze Coin des Copains® voor groepen tot 10 personen, CocoSweet (opgezette en ingerichte tenten voor 4 personen), staanplaatsen voor tenten, caravans en campers…

Profiteer van het restaurant, het waterpark met waterglijbanen en waterspelen, verwarmde zwembaden, in de schaduw en in de zon, geniet en relax op de camping!
Het hele team van de camping, allemaal liefhebbers van zeilen, zeilschepen en de zee, staat – stevig op de zeebenen – voor je klaar!

Gedurende je verblijf biedt de camping een beveiligde parkeerplek aan voor aanhangwagens..

©OT Hyères