Stacaravans en volledig ingerichte tenten camping Côte d’Azur

Bekijk hier de video van onze stacaravans en Coco Sweets op onze camping in Zuid-Frankrijk!

U kent de Provence (nog) niet? U bent nog nooit te gast geweest op onze camping? Maar u wilt wel een volledig ingerichte stacaravan of tent met alles erop en eraan? En u wilt gewoon genieten van een heerlijke voorjaarsvakantie in het zonnige zuiden? Bekijk dan onze video!

In samenwerking met onze welwillende gasten geven we u graag een inkijkje in onze stacaravans Patio®, Îles d’Or® en Privilège® en onze compleet ingerichte tenten Coco Sweet®! Deze video werd opgenomen in juli 2017.

Luxe op onze camping aan de Côte d’Azur betekent ruimte! Op Camping de La Pascalinette® krijgt u die in overvloed. Rondom onze nieuwe of zeer recente stacaravans, voorzien van fraaie houten terrassen, omringd door bomen, struiken en planten die uw privacy garanderen.

Dit is wat u van ons mag verwachten op onze prachtige Provençaalse camping vlakbij de Méditerrannée, op nog geen steenworp afstand van het wonderschone eiland Porquerolles en de îles d’Hyères, de pittoreske Provençaalse dorpjes Bormes-les-Mimosas en Le Lavandou. En niet te vergeten de mooiste stranden van de Côte d’Azur: Le Pellegrin, l’Argentière, Léoube, L’Estagnol, Cabasson, Les Salins d’Hyères, la Presqu’île de Giens …

En waarom zou u niet kiezen voor een compleet ingerichte Coco Sweet® tent? Geen gehannes met opzetten en afbreken, geen gesleep met zware bagage: u komt in alle rust en zonder files onderweg aan op een zondag naar keuze. Zo mooi kan een kampeervakantie zijn!

Fijne vakantie op onze 4-sterrencamping in de Provence!