In het kader van milieubewustzijn heeft 4 sterrencamping Les Jardins de la Pascalinette® in de Provence, onlangs oplaadpunten geïnstalleerd voor de campinggasten die met een elektrische auto komen. Er zijn vier oplaadpunten, twee onderaan bij de Allée de l’Estagnol en twee op de nachtparkeerplaats.

Ecologische voorzieningen op de camping in het groen

Met het oog op het behoud van het milieu en de tevredenheid van onze klanten, zijn deze oplaadpunten dusdanig geïnstalleerd dat de veiligheid van iedereen op onze camping gegarandeerd is. Aangezien er een reëel brandgevaar is, is het namelijk ten strengste verboden om zijn voertuig vlak bij de accommodatie of op de staanplaatsen te laden*.

Hoe laad je de elektrische auto op de camping op?

Heel eenvoudig! De betaling gebeurt rechtstreeks bij de terminal met een creditcard. Het enige wat u hoeft te doen is uw voertuig op de terminal aan te sluiten, wetende dat de laadsnelheid 7 kw/h is (in eenfasige) tot 80% opladen dan 3,4 kw/h.

Voor meer informatie over opladen kunt u de gebruikershandleiding downloaden door op de link te klikken.

Oplaadpunten voor elektrische voertuigen beschikbaar op de camping.

En is je elektrische auto weer helemaal opgeladen…? Dan kun je nu de Provence in Zuid-Frankrijk gaan ontdekken!

Blader eens door de rubriek ‘onze paradijselijke uitstapjes’ en kies je volgende bestemming om te bezoeken. Wil je één van de vele wijndomeinen bezoeken, waar bijvoorbeeld de beroemde rosé van de Provence vandaan komt? Of een dagje fietsen met het gezin op het eiland Porquerolles? Of liever een dagje met het gezin naar het strand?
Wij staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden en te helpen bij het kiezen van de bezienswaardigheden die bij jou passen.

Je kunt natuurlijk ook heerlijk op de camping blijven en genieten van op het terras van je stacaravan of op het zwembadterras naast één van de zwembaden op de camping. Aan jou de keus!

*Als er wordt geconstateerd dat je, ondanks het verbod hierop, je elektrische auto bij je accommodatie hebt opgeladen, wordt er € 9,- per dag in rekening gebracht voor de hele duur van je verblijf op de camping.