Jouw hondvriendelijke 4 sterrencamping in het zuiden van Frankrijk met het label Qualidog

Qualidog : en nog een label voor de camping !

Op 4-sterrencamping Les Jardins de La Pascalinette® zijn honden meer dan welkom en dat willen we je graag laten weten !

Ischia, la mascotte du camping sur une plage dog friendly du Var

Wil je graag op kampeervakantie naar de Côte d’Azur maar weet je niet of je hond wel mee mag? Zoek dan niet verder, bij ons zijn ze van harte welkom! Omdat we zelf de gelukkige eigenaren zijn van een vriendelijke, 9-jarige Duitse herder, weten we hoe belangrijk het is om de vakantie samen met je hond door te brengen. Daarom heten onze mascotte Ischia en wij jou én je trouwe viervoeter van harte welkom op onze 4-sterrencamping, ongeacht de grootte* van de hond!

Veel hondenbezitters weten niet hoe ze hun vakantie met hun hond moeten organiseren. Helaas resulteert dit in een steeds groter aantal verlaten en/of achtergelaten honden wanneer de zomermaanden aanbreken. Onze camping verwelkomt niet alleen jouw huisdier met veel plezier, maar kan je ook adviseren over hondvriendelijke plekken in de omgeving van de camping. Van eenvoudige wandelingen tot wandelpaden of zwemplekken, we hebben alle plaatsen in het zuiden van de Provence op een rijtje gezet waar honden zijn toegestaan ​​en welkom zijn.

Het ‘Qualidog’-label van het ‘Emmène ton chien’-platform (‘Neem je hond mee’), de zekerheid van een goed welkom voor de viervoeters!

Het samenwerkingsplatform Emmène ton chien (‘Neem je hond mee’), is eigenlijk ontstaan ​​uit de vermoeidheid van de bedenkster Sophie. Zij kon maar zeer beperkt en moeilijk informatie vinden over waar je met je hond heen kunt gaan tijdens je vakantie. Het idee is dan ook om een ​​grote community te creëren waar hondenbezitters alle goede adresjes met elkaar zouden delen om zo ieders vakantie makkelijker te maken. De accommodaties, plaatsen en voorzieningen die het label hebben ontvangen, zijn getest en goedgekeurd door zowel de honden als de baasjes en worden daarmee vermeld op de website emmenetonchien.com. Het delen van deze belangrijke informatie maakt het niet alleen mogelijk om hondenbezitters te helpen bij het vinden van hun ideale vakantiebestemming, het zorgt er tegelijkertijd voor dat honden tijdens de zomermaanden niet zomaar ergens achtergelaten worden. Emmène ton chien is momenteel het nummer 1 platform voor vakanties met de hond en biedt duizenden adressen die nu zijn gelabeld en waarnaar wordt verwezen. Het enige dat jij nu nog hoeft te doen, is een keuze uit het totaalaanbod te maken!

Hier vind je informatie over waar op vakantie te gaan met je hond, via Emmène Ton Chien.

Bij ons krijgen zowel de honden als hun baasjes een echt 4-sterren welkom!

Om aanspraak te kunnen maken op het Qualidog-label van het Emmène Ton Chien-platform, moet je uiteraard aan allerlei criteria voldoen. De 4-sterrencamping Les Jardins de La Pascalinette in La Londe-les-Maures in Zuid-Frankrijk voldoet aan alle eisen, waaronder:

De boomrijke wandelpaden op de camping lenen zich ook prima voor een fijne wandeling overdag of ’s avonds met de hond. En je hond zal het zeker net zo fijn vinden als jij zelf, om een tijdje op onze camping door te brengen met z’n prachtig aanlegde tuinen en groen.

Let op: om voor de hand liggende hygiëneredenen zijn honden niet toegestaan in de zwembaden van de camping.

Om je hond op te frissen of laten afkoelen, zijn er een aantal mogelijkheden in de buurt. Er zijn twee stranden op minder dan 10 minuten van de camping! Ten eerste het strand van Argentière, in La Londe-les-Maures. Dit grote en uitgestrekte schaduwrijke strand ideaal om te zwemmen met je familie én met je hond. Ten tweede het strand van Mérou in Hyères. Dit is ook een geweldige bestemming om af te koelen en met je hond aan de kust en in zee te spelen.

Neem ook je hond mee op vakantie naar camping Les Jardins de La Pascalinette®, direct tegenover de Îles d’Or gelegen aan de Franse Zuidkust vlak bij Hyères.
Ischia, onze Duitse herder, maakt snel vrienden met onze campinggasten

Geen excuses meer om je vakantie met de hond niet door te brengen op camping Les Jardins de La Pascalinette ®. De perfecte uitvalsbasis om het zuiden van de Provence te gaan ontdekken! Onze mascotte Ischia en ook wij wachten met stevige voeten en poten op je! 😉

*behalve honden van de 1e categorie; voor honden van de 2e categorie gelden strenge eisen

De mascotte van onze hondvriendelijke 4-sterrencamping wacht op jou!
Onze mascotte Ischia wacht vol ongeduld op jullie komst!