Kamperen aan zee in Frankrijk vanuit Nederland

Op zoek naar een vakantie in het zonnige zuiden van Frankrijk?

De 4-sterren camping Les Jardins de La Pascalinette ® bij Hyères in de Var is een favoriete vakantiebestemming van onze Nederlandse vrienden en buren. Onze camping is onlangs gekwalificeerd voor de ANWB 2023 Award!

Ontdek de verschillende reisoplossingen om ons te komen bezoeken en de mooiste kampeervakanties aan zee door te brengen aan de Franse Rivièra.

Plant u uw volgende vakantie en vraagt u zich misschien af hoe u in Zuid-Frankrijk komt?

Er zijn verschillende mogelijkheden, afhankelijk van of u liever met de auto, de trein of het vliegtuig reist.

Ga naar de camping bij de rails

Afhankelijk van de optie die u kiest, moet u rekenen op 10 tot 15 uur voor de reis, met als belangrijkste verschil de aansluitingen. Het is een lange weg, maar de prachtige Middellandse Zee en de schitterende landschappen van de Provence zijn de moeite waard! Het grote voordeel van de trein (en van het vliegtuig) is dat je niet te veel tijd kwijt bent aan reizen. Vanaf uw aankomst kunt u profiteren van de faciliteiten en activiteiten van de camping!

Tijdens uw reis moet u eerst via Parijs reizen, dan via Lyon of Marseille voordat u op het station van Toulon aankomt. Om onze prachtige natuurcamping te bereiken, moet u naar het busstation gaan en de bus nemen die u naar het centrum van La Londe-les-Maures brengt. Met pendelbussen en de Londe Tuk Tuk kunt u uw koffers op de camping neerzetten!

Komt u met het vliegtuig?

Het vliegtuig is ongetwijfeld de meest efficiënte manier om zo snel mogelijk te genieten van uw natuurcamping en de verwarmde zwembaden van zijn gigantische waterpark!

Het gigantische waterpretpark van camping Les Jardins de La Pascalinette® vanuit de Provençaalse lucht gezien.
Luchtfoto van 4-sterrencamping Les Jardins de la Pascalinette®

Met een reistijd van 9 tot 10 uur (afhankelijk van of u kiest voor een rechtstreekse vlucht of uw reis aanvult met een trein naar Brussel) landt het vliegtuig in Marseille of Nice, afhankelijk van het geval. U zult dan de trein terug moeten nemen naar Toulon en het busstation.

De luchthaven Toulon-Hyères ligt op minder dan 10 km van de camping en ter plaatse zijn taxi’s of huurauto’s beschikbaar om uw reis te vergemakkelijken.

Bent u liever volledig vrij om te reizen? Ga de weg op!

Omdat vakantie voor u ook bezoeken betekent, bent u niet afhankelijk van vervoer om ons mooie departement Var en al onze prachtige Coins de Paradis ® te ontdekken ! Op onze camping zijn campers, caravans en zelfs tenten welkom. En voor wie het comfort van openluchthotels zoekt, is er ook een ruime keuze aan stacaravans. Van de luxe stacaravan tot de volledig ingerichte tent en de ongewone camping, u vindt altijd iets van uw gading! Maak van de gelegenheid gebruik om al onze accommodaties te ontdekken.

Vakantiewoning te huur in Zuid-Frankrijk met eigen bubbelbad op 4-sterrencamping.
Terras met privé bubbelbad van de Villa des Copains®

Het duurt ongeveer dertien uur om ons over de weg te bereiken. Deze informatie is louter indicatief, want ze hangt af van waar u begint en of u van plan bent tijdens uw reis te stoppen. De belangrijkste stopplaatsen op de meest gekozen route vanuit Amsterdam zijn Charleville-Mézières, Dijon, Lyon, Marseille en La Londe-les-Maures.

Dat is het! Je bent er eindelijk! Je koffers staan op de grond, je zwemkleding is aan, kom snel opfrissen en ontspannen in het waterpark van onze familiecamping, je hebt het verdiend! De kinderen kunnen zich uitleven op de waterglijbanen terwijl u zich kunt ontspannen in de bubbels van onze whirlpools. De zon, het gezang van de krekels, de Middellandse Zee niet ver weg… zonder twijfel kan de beste vakantie van uw leven beginnen!