U kunt ook nu nog reserveren voor een heerlijke zonvakantie op onze camping in de Var in de Provence aan de Côte d’Azur!
Kom genieten van het gezang van de Provençaalse krekels, ons waterpark/parc aquatique, het grote verwarmde zwembad, de ruime staanplaatsen voor tenten en caravans, onze luxe stacaravans met airconditioning, het prachtige groen op de camping en de nieuwste extra’s!

  • Ons groen groeit en bloeit als nooit tevoren: we zijn niet voor niets de ‘groene uitzondering’… kijk maar eens naar de nieuw aangeplante bomen bij de ingang van de camping: werkelijk schitterend!
  • Ook de rest van de camping is van veel nieuw groen voorzien: bomen, heggen en bloembedden tussen de staanplaatsen, de stacaravans en langs de paden!
  • Plus: nieuwe stacaravans van het type Avantage, Privilège en Patio!
  • Nieuw in onze Coin des Copains: nog meer comfort…
  • Sanitaire du Mitan: beschutting tegen de felle Provençaalse zon zodat u de afwas in de weldadige schaduw kunt doen!
  • Een tweede jeu-de-boules terrein!
  • Meer ligstoelen bij het waterpark/parc aquatique om lekker te luieren in de zon, kijkend naar de hoe de kinderen zich amuseren op de waterglijbanen of met de watesproeiers!…

En zoals altijd: een enthousiast animatieteam in juli en augustus voor kinderen, jongeren en volwassenen: een compleet programma waarvan groot en klein, jong en oud, sportief en relaxed, families en stelletjes met volle teugen van zullen genieten! Naast of in het zwembad, op de camping of tijdens een uitstapje, een wandeltocht, een sportieve of culinaire belevenis: voor elk wat wils!

Volg ons en blijf op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen voor nog meer vakantieplezier!

Tot ziens onder de zon van de Provence!

Florence en Jacques
(0033)(0)4 94 66 82 72